fbpx
Siirry suoraan sisältöön

Käännökset suomi–ruotsi–suomi

Tietokoneen näppäimistö ja punainen kynä.

Käännän sekä lyhyempiä että pidempiä asiatekstejä. Suomi–ruotsi-käännökset tarkastutan äidinkielenään ruotsia puhuvalla kielen ammattilaisella.

Jos haluat tietää, millä mentaliteetilla käännän, lue blogikirjoitukseni Hei, me käännetään! ja Erään käännöksen anatomia.

Käännökset suomi–ruotsi 0,25 euroa / lähtötekstin sana
tai sopimuksen mukaan.

Käännökset ruotsi–suomi 0,20 euroa / lähtötekstin sana
tai sopimuksen mukaan.

Minimiveloitus 50 euroa. 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Palautetta käännöstöistä

Olimme erittäin tyytyväisiä työnjälkeesi. Saimme myös hyvää palautetta ohjausryhmämme ruotsinkieliseltä puheenjohtajalta.

Sinun työpanokseesi oltiin todella tyytyväisiä, minkä vuoksi olemme onnekkaita, että saimme sinut kääntäjäksi [tähänkin projektiin].

Miksi valita juuri Pilkuttaja?

Nopea, henkilökohtainen palvelu

Pilkuttaja on yhden naisen yritys, eli hoidan kaikki asiakkaat itse. Vastaan asiakkaiden viesteihin viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Aikataulusta sovitaan aina tapauskohtaisesti, mutta usein saan laajempienkin tekstien, esimerkiksi gradujen ja väitöskirjojen, tekstinhuollot hoidettua noin viikossa. Myös lyhyemmät käännöstyöt valmistuvat tarvittaessa nopeasti.

Yhdistelmä innostusta ja ammattitaitoa

Olen harrastanut lukemista ja kirjoittamista lapsesta saakka, ja se on kehittänyt kielitajuani sekä rakkauttani kieliin. Yliopistokoulutus puolestaan antoi minulle runsaasti sekä teoriatietoa että käytännön taitoja, joita kielen ammattilainen tarvitsee työssään. Ammattitaitoa on myös se, että tietää osaamisensa rajat. Niinpä jos pyydät tarjousta urakasta, joka on minun osaamisalueeni ulkopuolella, kieltäydyn ja yritän mahdollisuuksieni mukaan neuvoa, mistä kannattaisi seuraavaksi kysellä.

Nuttura kireällä mutta pilke silmäkulmassa

Kieli on minulle vakava asia, joten asiakas voi olla varma siitä, että teen huolellista työtä. Toisaalta asiakkaan ei tarvitse ollenkaan häpeillä sitä, että hänen tekstistään löytyy virheitä — ymmärrän hyvin, ettei kukaan voi olla kaikkien alojen ammattilainen!

Pyydä tarjousta

Oletko jo vakuuttunut siitä, että haluat käyttää Pilkuttajan palveluita? Vai mietityttääkö jokin asia vielä? Oli miten oli, lähetä viesti!

Kerro, millaista käännöstä olet tilaamassa — minkä tyyppisestä tekstistä on kysymys, mitä aihetta teksti käsittelee, kuinka pitkä se suunnilleen on ja pitäisikö se kääntää suomesta ruotsiksi vai ruotsista suomeksi. Voit myös kertoa, millaisella aikataululla haluaisit edetä. Jos sinulla on jotain kysyttävää , kysy vapaasti!

Vastaan sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Lähettämällä lomakkeen osoitat hyväksyväsi Pilkuttajan tietosuojaselosteen.